Bug in Calendar?

  1. 2 months ago

    As the first item I processed on my new copy of DoogiePIM, I included a forthcoming Jewish festival, which starts on the evening of September 30th 2018, and ends on the evening of October 2nd, 2018. The event, which spreads over two days, is properly set up as one event. However, in the main window, it shows curiously; the start date is in dd/mm/yyyy format, and the end date is in dd mmm yyyy format. Also, the length of the event is shown, not as two days, but as 65535 days, which suggests a problem!

    The date format on my computer is set as dd/mm/yyyy (UK format), and I'm running Windows 10. I have a PDF showing this issue but I understand that I can't upload it directly; if you want to see it, please let me know how to send it. Thanks,

    Nigel

  2. Chris

    Sep 28 Developer, Moderator, Beta Tester

    Hmm. I've just tried to add a two day event on my calendar and it previews correctly. Please send me a screenshot so I can recreate it and get it fixed.

    Obviously, it shouldn't happen to display the duration like that and is obviously an overflow display error.

    Many thanks for all your suggestions and new posts. All are appreciated.

    Chris

  3. Chris

    Sep 28 Developer, Moderator, Beta Tester

    If it helps, this is a shot of the event I added...
    -image-

  4. Thanks for this, Chris - sorry for the delay in replying.

    How do I attach an image to this reply? I don't have it on a web site - it's a JPG on my computer. Thanks,

    Nigel

  5. Chris

    Sep 28 Developer, Moderator, Beta Tester

    This article will show you how to get an image here:
    https://bitespire.com/community/247-to-show-on-image-on-this-forum

  6. Thanks Chris. I also managed to set it up on my website, I think: See if you can see this:

    http://www.embersoft.com/2dayevent.jpg

    In the meantime I'll try your method.

    N.

  7. You asked for a screen shot of the home screen. Here's one:

    www.embersoft.com/datequery.jpg

    Hope this helps. It's certainly a strange one... Thanks,

    N.

  8. And here's the same hosted as per your suggestion:

    https://imgur.com/a/UTMQZNB

    Hope this works too.

    N

  9. Chris

    Sep 29 Developer, Moderator, Beta Tester

    That's perfect. Many thanks.
    I now see where the problem is. I'll get it fixed for the next update.

  10. Thanks, Chris. Just out of interest, what was the problem? I'd be interested...

    N.

  11. Chris

    Sep 30 Developer, Moderator, Beta Tester

    The problem was a simple display error typo. A programmer's curse :)

 

or Sign Up to reply!